[yith_woocommerce_ajax_search]

Privacybeleid

PRIVACYBELEID

HypnoSLANK is een product en website van Trancewerk (www.trancewerk.nl), welke een handelsnaam is van:

Innerworld Creation LLC.
16192 Coastal highway
Lewes, DE19958, USA

HypnoSLANK is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.hypnoslank.nl

Innerworld Creation LLC.
16192 Coastal highway
Lewes, DE19958, USA
Tel: +1 302-313-6701

M. Lejeune is de Functionaris Gegevensbescherming van HypnoSLANK. Hij is te bereiken via michel@hypnoslank.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
HypnoSLANK verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via michel@hypnoslank.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.

HypnoSLANK verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming
HypnoSLANK neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HypnoSLANK) tussen zit.

HypnoSLANK gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

WordPress t.b.v. de website en Outlook en Evolution voor e-mailverwerking.

Bewaarduur persoonsgegevens
Wij bewaren je persoonsgegevens maximaal 6 maanden. Indien je klant wordt en een betaald product afneemt, bewaren je gegevens maximaal 2 jaar. Na deze periode worden alle gegevens verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij delen persoonsgegevens met derden, zoals ActiveCampaign voor externe emailverwerking, PayPro voor betalingen, Stripe voor betalingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
HypnoSLANK gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. HypnoSLANK gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we voor jou relevante content kunnen aanbieden. Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Bij je eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je te allen tijde afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Overzicht van cookies die wij gebruiken:

Naam cookie Maximale bewaartermijn Geplaatst door Doel
PHPSESSID Tot sluiting van de browser hypnoslank.nl Deze cookie houdt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij. Wanneer je op de site surft, weet de website dat jij dezelfde persoon bent die webpagina’s opvraagt en niet een ander. Deze cookie identificeert je niet persoonlijk en is niet gekoppeld aan andere mogelijk beschikbare informatie.
PHPSESSID Tot sluiting van de browser innerworldcreation.activehosted.com Deze cookie houdt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij. Wanneer je op de site surft, weet de website dat jij dezelfde persoon bent die webpagina’s opvraagt en niet een ander. Deze cookie identificeert je niet persoonlijk en is niet gekoppeld aan andere mogelijk beschikbare informatie.
__cfduid 1 jaar innerworldcreation.activehosted.com Deze cookie wordt gebruikt om individuele clients achter een gedeeld Cloudflare IP adres te identificeren, zodat beveiligingsinstellingen kunnen worden ingesteld per client.
__cfduid 1 jaar hypnoslank.nl Deze cookie wordt gebruikt om individuele clients achter een gedeeld Cloudflare IP adres te identificeren, zodat beveiligingsinstellingen kunnen worden ingesteld per client.
tve_secret 1 jaar hypnoslank.nl Niet geclassificeerd
cmp* 1 jaar trackcmp.net Niet geclassificeerd
fr 1 jaar .facebook.com Via deze cookie verifiëren we of je bent ingelogd bij Facebook zodat je onze teksten gemakkelijk kunt liken of sharen. Hiermee kunnen we de advertentiecampagnes op websites van Facebook optimaliseren en ervoor zorgen dat je relevante advertenties krijgt te zien. Deze informatie delen we met Facebook.
logichop 1 jaar hypnoslank.nl Via deze cookie krijg je de juiste relevante teksten te zien die behoren bij de door jouw gegeven antwoorden die je gaf bij de online intake voor de gratis cursus. Dit zorgt ervoor dat we relevante informtie kunnen tonen.
so_guest_id Tot sluiting van de browser hypnoslank.nl Niet geclassificeerd
viewed_cookie_policy 1 jaar hypnoslank.nl Deze cookie geeft aan of je onze cookie-policy gelezen hebt en je daarmee akkoord bent.
woocommerce_cart_hash Tot sluiting van de browser hypnoslank.nl Deze cookie wordt gebruikt door onze webwinkel-software en houdt bij of en wat je in je winkelwagetje geplaatst hebt. Wanneer je onze website verlaat en later terugkomen, dan helpt deze cookie je item(s) in je wikelwagentje terug te plaatsen, zodat je dat niet nogmaals zelf hoeft te doen. Deze cookie slaat geen persoonsgegevens op.
woocommerce_items_in_cart Tot sluiting van de browser hypnoslank.nl Deze cookie wordt gebruikt door onze webwinkel-software en houdt bij of en wat je in je winkelwagentje geplaatst hebt. Wanneer je onze website verlaat en later terugkomen, dan helpt deze cookie je item(s) in je wikelwagentje terug te plaatsen, zodat je dat niet nogmaals zelf hoeft te doen. Deze cookie slaat geen persoonsgegevens op.
wp_woocommerce_session_* 1 jaar hypnoslank.nl Deze cookie wordt gebruikt door onze webwinkel-software en houdt bij of en wat je in je winkelwagetje geplaatst hebt. Wanneer je onze website verlaat en later terugkomen, dan helpt deze cookie je item(s) in je wikelwagentje terug te plaatsen, zodat je dat niet nogmaals zelf hoeft te doen. Deze cookie slaat geen persoonsgegevens op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door HypnoSLANK en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar michel@hypnoslank.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

HypnoSLANK wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HypnoSLANK neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via michel@hypnoslank.nl. HypnoSLANK heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen: SSL (TLS) encryptie van de verbinding tussen de website en jouw web browser. Dataoverdracht is daarmee beveiligd. Firewall op de server waarop de website draait. Tweede firewall in de website zelf. DNSSEC om er zeker van te zijn dat je op de authentieke en oorspronkelijke website www.hypnoslank.nl beland. Door DNSSEC zijn vervalsingen uitgesloten.  

Welke gegevens slaan wij op:

Indien je ons gratis e-book downloadt:
- Voornaam
- E-mailadres
- IP adres

Indien je deelneemt aan de HypnoSLANK Cursus en/of het HypnoSLANK Programma. Dit zijn persoonsgegevens die je actief verstrekt tijdens een korte online intake.

- Voornaam
- E-mailadres
- Geslacht
- Leeftijdscategorie
- Het doel waarom je wilt afvallen
- Het probleem waar je tegenaan loopt
- Je gewenste lichaamsgewicht

Verder, indien je een betaald product, zoals het HypnoSLANK Programma aanschaft en betaalt in termijnen. Deze gegevens worden gebruikt op het SEPA-incassoformulier:
- Voornaam
- Achternaam
- Adres
- Postcode
- Woonplaats
- Land
- IP Adres
- E-mail adres
- Bankrekeningnummer (IBAN)

Indien je een betaald product, zoals het HypnoSLANK Programma aanschaft en betaalt in één keer, dan verzamelen wij alleen gegevens die noodzakelijk zijn voor een correcte digitale levering:
- Voornaam
- E-mailadres

HypnoSLANK analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

HypnoSLANK bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > maximaal 24 maanden> Service en support 
Adres > maximaal 24 maanden > Service en support

HypnoSLANK verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. HypnoSLANK blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Beveiligingssoftware
- TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
- DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
-DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (www.hypnoslank.nl) naar het hieraan gekoppelde IP-adres. Het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

>